Allt från husgrunder till takarbeten

Vi utför takarbeten, utbyggnader, ombyggnation och husgrunder för stora som små byggprojekt

Vi är ett flexibelt byggföretag i Bollnäs 

På Zells Bygg AB utför vi totalentreprenader för alla typer av byggprojekt, stora som små.

Exempelvis takarbeten, husgrunder, nybyggnationer, utbyggnader och ombyggnationer, renoveringar, inglasningar, uterum, altaner, takrenoveringar samt kök och badrumsrenoveringar.

Vi utför även specialbyggnationer som exempelvis spannmålstorkar och andra speciallösningar på lantbruk och liknande. 

Vi anpassar vårt arbete utifrån kundens önskemål och ser till att arbetet blir väl utfört. Att byta tak med oss går smidigt då vi som helhetsentreprenör sköter hela entreprenaden.

ZVi är specialiserade på kompletta takbyten och byter alla typer av tak, plåt-, tegel-, betong- och papptak. Vid behov stärker vi upp taket med nya takstolar eller stärker upp befintlig konstruktion för att få ett tak med rätt hållfasthet för att klara dagens krav på hållbarhet och belastning.

ZVi har lång erfarenhet av husgrunder, garagegrunder och gjutning av grunder till verkstäder, ladugårdar, maskinhallar och industribyggnader. Inga jobb är för små eller för stora. Vi kan utföra hela entreprenaden med grävning, isolering, gjutform samt gjutning och slipning av färdig platta. Givetvis med kompletta VA anslutningar samt golvvärme om så önskas.

ZVid större entreprenader använder vi oss utav lasergjutning. Gjutning med laser gör att gjutningen går snabbare vilket som regel bidrar till att grunden blir billigare för dig som kund.

ZVåra skickliga snickare lägger största fokus på det som är viktigt – helheten i minsta detalj. Materialval, byggnaden, väder och vind, kundens faktiska förutsättning, behov och önskemål och inte minst det estetiska. Vi ser till att du får ett vackert tak som håller i alla väder.

 

ZFöretaget har genom sin långa erfarenhet i branschen skapat ett gott samarbete med andra lokalt förankrade och skickliga hantverkare i Bollnäs, Alfta och Edsbyn med omnejd. Vi samarbetar med duktiga lokala golvläggare, kakelsättare och plåtslagare.

Vi har ett bra samarbete med bla Hägglunds Plåt för montering av beslag och plåtdetaljer såsom stosar & skorstenshuvar.

Vi har egna byggställningar vilket underlättar våra byggprojekt

Vi har egna hjulgrävare på 5 och 10 ton

Vi är kända för goda kundrelationer och nöjda kunder

Vi på Zells Bygg AB arbetar med allt från totalentreprenader när det gäller villor, kommersiella fastigheter, till renoveringar, byggnation av verandor och altaner, takrenoveringar och nybygge samt kök och badrumsrenovering m.m.

KONTAKTA OSS!